K-POP World Festival 2015 – Romania Preliminary – Review & Video


Hey people, Echipa KCu.Ro a fost prezentă la  “K-Pop World Festival 2015” – etapa preliminară din România, ce s-a ținut pe data de 11 iulie 2015 la Palatul Național din București, în Sala Mare a Palatului.
Evenimentul mult așteptat a fost deschis de ”Quiz on Korea 2015”, Excelența Sa domnul Hyo Sung Park, Ambasadorul Republicii Coreea în România ținând un discurs înainte de acesta. După etapa preliminară, câștigătoarea concursului, Ruxandra Moțoi, va pleca în Coreea de Sud, pentru a participa în finală, unde va reprezenta România.
După terminarea concursului de cultură generală despre Coreea a urmat o degustare de mâncare coreeană la etajul al doilea al clădirii, numită ”Taste of Korea 2015”. Toată lumea prezentă la eveniment s-a putut bucura de gustul aparte al bucătăriei tradiționale coreene, timp în care concurenții de la Dance Contest au repetat pe scenă, pregătindu-se pentru marele show.
Începând cu ora 19:00 invitații au revenit în sală, deschiderea fiind făcută de către toți participanții la concurs cu un dans-colaj pe melodiile idolilor lor preferați.
Cu energie, multe emoții și zâmbete largi pe buze, micii artiști au defilat pe scena mare, publicul ovaționând-ui gălăgios și cu mare entusiasm. Precum domnul Ambasador a spus în discursul său de deschidere, publicul a fost unul dintre cele mai vivace și implicate în acest spectacol încă de la început.
Lista completă cu trupele și artiștii participanți la ”K-Pop World Festival 2015” o puteți regăsi mai jos, în programul complet al evenimentului.Scan
Din etapa preliminară au fost alese două trupe reprezentante, SeoulBeat din Iași și 2STORM din Republica Moldova, care s-au calificat mai departe în etapa online a concursului pe site-ul oficial al KBS, unde toate trupele calificate (din toate țările participante) vor concura pentru a merge în etapa finală din Coreea!

Voi decideți cine va reprezenta România la K-pop World Festival 2015 în Changwon, deci puneți-vă pe votat!

blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s