MYNAME @Bucharest – 4th Sept. 2016

Ro                              Când?

Duminică, 4 Septembrie 2016, ora 18:00

Unde?

Palatul Național al Copiilor, București

Bulevardul Tineretului 8-10, Bucharest (MAP)

Fanii muzicii Kpop din România au un nou motiv de bucurie: a sosit momentul ca una dintre cele mai bune formații coreene de muzică kpop, My Name, să susțină în premieră un concert în România.

Pe data de 04.09.2016 turneul  MYNAME Euro Tour – MYNAME with MYGIRL face o escală la București. Concertul va avea loc la Palatul National al Copiilor, începând cu orele 18:00.

My Name este una dintre cele mai apreciate formații coreene de muzică kpop. A fost înființată în anul 2011 și îi are în componență pe: GunWoo, InSoo, SeYong, JunQ, and ChaeJin. Single-ul de debut, intitulat „Message”, a fost lansat în octombrie 2011.

O

În anul 2012 a fost lansat primul album, „Hello & Goodbye” și în același an formația a debutat pe scena japoneză cu o versiune nouă a single-ului „Message”, alături de o piesă nouă, intitulată „Summer Party.” Cel de-al doilea single lansat pe piața din Japonia se numește „What’s Up” și a fost promovat printr-o serie de concerte la Osaka și Tokio, la care au asistat peste 5000 de spectatori.

Pe 28 martie 2013, My Name a lansat primul album complet in Japonia, intitulat „We Are MyName.” Single-ul „We Are the Night” s-a clasat pe locul trei in Oricon Daily and Weekly Chart. Albumul a fost promovat prin trei concerte sold-out, susținute la Osaka, Nagoya și Tokio.

Un nou album, intitulat „F.F.Y”, a fost lansat în Japonia în 2014 și a înregistrat vânzări de 19.473 de exemplare în prima zi de la lansare, clasându-se pe locul doi in Oricon Daily Chart. Lansarea albumului a fost continuată de un turneu de șase concerte, desfășurate sub numele „Live House Tour 2014.”

In 2015, My Name a susținut un turneu de 8 concerte, înainte de a anunța noi lansări de albume în Coreea și Japonia. Cel de-al doilea album lansat în Coreea, se numește „Too Very So Much” iar albumul lansat în Japonia se numește „Without You” și a fost prefațat de single-ul „Stop the Time.” Albumul s-a vândut în 34.879 de exemplare în prima zi de la lansare, iar piesa „Stop the Time” a fost aleasă pentru coloana sonoră a serialului Five Star Tourist, difuzat de postul de televiziune NTV.

Biletele pentru acest eveniment vor fi puse in vânzare începând cu data de 15.04.2016, de la orele 18:00, și pot fi achiziționate de pe  Untitled-1 și www.kpop-music.ro  și sunt delimitate astfel:

  • VIP Ticket – 300 lei (Meet and Greet – high touch și foto cu MYNAME + locuri în fața scenei)
  • Poster Signed – 150 lei (poster semant de membrii formatiei MYNAME) – SOLD OUT
  • Regular Ticket – 100 lei

FACEBOOK EVENT

Afis.png

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s