Korean-Romanian Friendship Concert

Luni, 12 Septembrie 2016, Ambasada Republicii Coreea în România a organizat la Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București (Sala Mare) spectacolul ”Korean – Romanian Friendship Concert”, celebrând cei 26 de ani de relații diplomatice între statul român și cel coreean, și de asemenea Ziua Națională a Coreei, sărbătorită oficial pe 3 octombrie. Ca invitați, echipa KCuRo a putut lua parte la un concert orchestral minunat şi ca de fiecare dată am făcut și câteva poze.


Seara a început cu un bufet în foaierul principal al Teatrului Național, unde invitații au putut gusta din minunata bucătărie coreeană. Aceasta a fost pregătită special de către bucătarul Casei de Protocol a Excelenței Sale, domnul ambasador Kim Eun-Joong, instituit în funcție acum 6 luni.

Printre invitați au fost prezenți și sponsori precum Samsung Electronics,  care au prezentat cele mai noi achiziții în materie de tehnologie mobilă, electrocasnice și realitate virtuală.
Concertul în sine a început la ora 19, fiind alcătuit din două părți, cu o intermisie de 15 minute între partea inițială și cea finală. În deschiderea concertului au ținut discursuri Excelența Sa, domnul ambasador Kim Eun-Joong și domnul consul-onorific Ioan Coriolan Gârboni, din partea Consulatului Onorific din Timișoara.
Din partea Coreei de Sud au fost prezenți artiști precum tenorul Chung Ho-Yoon, soprana Rim Sae-Kyung și ShinPark Duo la pian.
Pentru mai multe detalii am postat mai jos programul integral al evenimentului, cât și cele câteva poze făcute de noi.

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s