Cel mai vândut thriller coreean din istorie se lansează în România

Probabil că v-ați dat seama deja din S.K. Fill-urile și Taboo Movies-urile trecute că echipa
KCu.Ro are un cinefil ce adoră  filmele controversate precum  Oldboy, Lady VengeanceThirst și Stoker ( cu Nicole Kidman). Park Chan-Wook, faimosul regizor al filmelor mentionate mai sus, a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce întrece cu ușurință orice producție de acest tip.

poster-slujnica-the-handmaidenCel mai așteptat thriller erotic al anului se lansează în România din 18 noiembrie. Distribuit în 175 de țări, Slujnica ( The Handmaiden) este cel mai bine vândut film coreean din istorie. Răbdarea celor care vor să îl vadă la cinema o să le fie răsplătită cu o experiență vizuală excesiv de senzuală.

Fără nuanțe de gri, Slujnica (The Handmaiden) este o peliculă plină de suspans despre o poveste de dragoste combinată ingenios cu erotism, fantome, horror și S&M.

 Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct…

Conform Hollywoodreporter, Slujnica (The Handmaiden) a întrecut recordul de vânzare al producției” Expresul Zăpezii/ Snowpiercer”, avându-i avut în distribuție pe Tilda Swinton și Chris Evans.

handmaiden_-_h_2016-large_transiwa83j0hzdejtjmphbxpchsfjkrlhalara5cdieerni

Slujnica a fost nominalizat la Palme d`Or, iar pentru scenografie a primit „Vulcan Award” în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016. La Festivalul Internațional de Film Independent “Anonimul”, regizorul a primit trofeul “Anonimul” pentru contribuția la “frumusețea cinematografiei universale” și a fost prezent alături de actrița Kim Hae-sook și de producătorul filmului, Wonjo Jeong.

Datorită Asociației Culturale Macondo pe data de 18 noiembrie, spectatorii din România sunt așteptați să experimenteze un voluptos viciu cinematografic!

Echipa KCu.Ro vă așteaptă să vizionăm împreună filmul de senzație al momentului!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s