S.K. FILL #53 – SOCIAL MEDIA IN KOREA AND INTERNET CELEBRITIES

Salutare fani ai culturii coreene! Nu am mai scris de mult un S.K Fill așa că m-am hotărât ca articolul ăsta să fie unul mai interesant, legat de cultura mai nouă din Coreea, și anume, cea populară a internetului. După cum bine știm, vlogging-ul și videoclipurile amuzante sunt la modă pe tot globul și, deoarece Coreea de Sud este țara cu cea mai rapidă conexiune la internet, era imposibil să nu apară și aici acest trend. Să nu o mai lungim cu introducerile, în continuare îi voi prezenta pe unii dintre youtuberii mei preferați.

Korean Englishman

“Englezul coreean” sau Josh Carrott după numele lui adevărat, este un britanic îndrăgostit de cultura și limba coreeană . Majoritatea subiectelor abordate în videoclipurile lui se axează pe lucrurile pe care un străin ar trebui să le încerce în Coreea, cum ar fi mâncarea și obiceiurile ciudate. În videoclipurile lui apar în general, prietenii lui pe care îi introduce culturii și mai ales mâncărurilor exotice, aceștia fiind surprinși de fiecare dată.

The World of Dave

Dave este un american ce locuiește în Coreea și face videoclipuri despre viața lui, situațiile de zi cu zi dar și despre diferențele lingvistice, pronunțând cuvinte în coreeană, engleză, japoneză și multe alte limbi vorbite de prietenii săi din diferite țări.

 

GoToe

GoToe este un tânăr coreean care a început să facă videoclipuri din plictiseală, filmându-se dansând și cântând pe piese populare în Coreea. Stilul videoclipurilor este random, amuzant și plin de energie. Dacă te uiți la videoclipurile lui realizezi că face exact ceea ce facem toți când ascultăm o piesă și merge pe deviza “Dance like nobody is watching”.

Goteng

Videoclipurile lui Goteng sunt de diferite tipuri și cu diferite teme. În marea majoritate a timpului abordează teme monotone, dar pe care reușește să le facă amuzante, cum ar fi simple cântece, grupul lui de prieteni, tutoriale și provocări. Videoclipurile sunt de obicei scurte și trebuie să menționez: ,,catchphrase-ul” de la final o să îți rămână în cap o vreme.

Sper că o să încercați aceste recomandări și dacă știți vreun alt youtuber sau content creator interesant, nu ezitați să îi pomeniți în secțiunea de comentarii.

gaby

Advertisements

One thought on “S.K. FILL #53 – SOCIAL MEDIA IN KOREA AND INTERNET CELEBRITIES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s