Romanian KPop Cover Dance Group Interview – Radical G.NO

A venit toamna, KCuRo numără… trupele de dance cover! Fenomenul acesta a apărut acum mult timp în țara noastră, prima dată în cadrul festivalurilor dedicate KPop-ului, mai târziu luând amploare pe scene din ce în ce mai mari.

Cu toții ați văzut probabil pe Youtube fete sau băieți dansând perfect pe melodiile artiștilor voștri preferați, imitându-le până și vestimentația. Și pentru că și noi avem cu ce ne mândri, am lansat acest proiect în ideea de a promova trupele de dance cover din România și de a vă arăta câteva ”frânturi” din sălile de repetiții, unde aceștia depun atât de mult efort și timp.

radical-g

Prima trupă de pe lista KCu.Ro este Radical G.NO! Fetele au apărut pentru prima dată pe scena dansului de la noi în anul 2014, având la activ numeroase premii și participări în cadrul evenimentelor dedicate K-Pop-ului. Câteva dintre acestea sunt : Locul 3 – Romania KPop Cover Contest 2016, jurizat de domnul Son Sung Deuk, coregraful trupei BTS, Locul 3 la preliminariile concursului KBS KPop World Festival Romania și aparițiile în deschiderea concertelor celor de la History și Lunafly.

În încheiere, le mulțumim fetelor pentru că au deschis acest proiect alături de noi, mai jos aveți link-ul către interviul pe care ni l-au acordat și câteva informații despre fiecare!

foxy

pika-profile

ias    hana-profile

yuri-profile

facebook       youtube

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s