S.K. Fill #55 -SISTER’S SLAM DUNK (HANGUL: 언니들의 슬램덩크)

안녕~! Nu prea sunt genul de persoană care să urmărească emisiuni sau reality show-uri, dar când ceva îmi captează atenția nu mă las până nu văd toate episoadele și ajung la zi.  La fel s-a întâmplat și în cazul “Sister’s Slam Dunk” despre care am ales să vă vorbesc în acest S.K. Fill.

maxresdefault

“Sister’s Slam Dunk” este primul variety show coreean cu un casting format complet din femei! Acum să nu vă gândiți că este o emisiune numai cu k-idols feminini sau numai 166cu comediante. Producătorii emisiunii au dorit să aibă un cast cât mai diversificat, atât ca vârstă cât și ca ocupație. Le avem în “rolurile principale” pe:
— Ra Mi-Ran(actriță, 41 ani);
— Kim Sook(comedian, 41 ani);
— Hong Jin-Kyung(model și host, 39 ani);
— Min Hyo-Rin(actriță, 30 ani);
— Jessi(cântăreață, 28 ani);
— Tiffany(cântăreață, 27 ani).

Conceptul emisiunii este acela de a ajuta pe rând vedetele să-și îndeplinească un vis, cu un buget de 2000$ pentru fiecare. Acestea sunt selectate pe rând, iar cea mai importantă regulă este accea ca restul fetelor trebuie să participe activ în realizarea visului celei alese. Peripețiile prin care trec cele șase pentru a-și duce la capăt misiunile sunt de-a dreptul hilare dar și pline de emoții, astfel că am reușit pe parcursul vizionării celor 16 episoade (sunt 22 până în prezent) să mă atașez de fiecare în parte și să trăiesc alături de ele fiecare moment în parte. Dacă deja le cunoașteți pe o parte din ele (sau de ce nu, chiar pe toate) o sa aveți ocazia să le vedeți și în alte ipostaze care cu siguranță vă va schimba opinia despre ele.

Având în vedere faptul că emisiunea e încă la început de drum, iar eu ca spectator am luat parte doar la două dintre cele 6 vise, cel mai greu și memorabil până acum a fost visul lui Min Hyo-Rin, acela de a face parte dintr-o trupă de fete.
20043249 

Traseul parcurs de acestea, cu nenumaratele antrenamente atât vocale cât și de dans, a fost unul greu dar la final a meritat. “Noul grup de fete” a debutat sub numele de UNNIES cu melodia Shut Up, aceasta fiind compusă de catre renumitul JYP (Park Jin-Young).
De-a lungul filmărilor fetele au legat prietenii foarte strânse, lucru ce s-a putut observa și pe rețelele lor sociale e.

Dacă am reușit să vă trezesc câtuși de puțin interesul pentru această emisiune și dacă doriți să-l vedeți pe JYP cum le antrenează pe fete în drumul lor către succes, dar și să le urmăriți pe ele în aventurile lor comice (Vă asigur că merită! Sunt geniale toate), puteți să urmăriți episoadele subtitrate pe canalul oficial al celor de la KBS World sau AICI, având în vedere rapiditate cu care sunt traduse.
%ec%96%b8%eb%8b%88%eb%93%a4%ec%9d%98-%ec%8a%ac%eb%9e%a8%eb%8d%a9%ed%81%ac_0423_3%ed%9a%8c%eb%a6%ac%eb%b7%b0

vevy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s