S.K. Fill #57 – EXO-CBX (첸백시)_Hey Mama!_Music Video [MV]

Nici nu trec bine 2 zile de la lansarea MV-ului Lose Control al lui Lay (stan talent, stan Zhang Yixing), că SM Entertainement ne și atacă cu noul MV al primului subunit EXO.

Doamnelor și domniilor EXO CBX (Chen, Baekhyun şi Xiumin) debutează în sfârșit cu Hey Mama! Cum SM ne oferă mereu voci dulci (I had to), vom începe prin a discuta melodia, care este un fel de disco combinat cu R&B și o tentă hip hop, pe scurt este o melodie demnă de numit “jam-ul” anului 2016. Melodia conține de la vocal curat, la rap şi high notes perfecte. Şi acum să începem cu băieții:

Xiumin

Pe o scară de la 1 la 10 el a arătat de 20. Dragul nostru eldest hyung ne-a adus de la aspect mai mult decât perfect (condițional optativ hey hey) , la rap-ul care a surprins tot fandom-ul şi la vocal mereu on point iar skill-urile sale de actor au fost folosite în această tematica diversă a MV-ului. Cum Xiumin, cel puțin la noi în țară, este printre cei mai puțin populari sper că a strălucit pentru toată lumea în acest MV.

Chen

Ca de obicei Chen ne-a oferit vocal de calitate superioară, energie de neîntrecut, a fost absolut adorabil în tot acest MV, dar cu toate astea voi asculta plângerile întregii națiuni și voi spune că acestă nouă freză nu îl prea avantajează, dar este ceva nou, ceea ce nu prea vedem în stilul lui de obicei, aşa că de ce să nu îi dăm o şansă?

Baekhyun

Mă doare să o spun în acest mod, dar starul acestui MV a sosit. Așa este, toate doamnele au fost personal atacate de prezența lui Byun Baekhyun în acest MV (vă înțeleg). Acesta pe lângă prezența sa scenică de neîntrecut şi carisma unui adevărat idol a slay-it din toate punctele de vedere, din ale aspectului până în ale dansului.

Dansul

Din ce am reușit să vedem, adică niște bucăți scurte, dansul a fost EXTREM de smooth și de bine construit pe toată melodia(nici nu ne așteptam la altceva). Acesta este clar pe lista mea de “must” la coregrafii. Bună treabă băieți! Concluzia MV ului este că melodia este genială, dansul este flawless și ei arată genial. Au avut grijă să întrețină atmosfera puțin dubioasă dar extrem de distractivă a MV ului şi l-au dus într-adevăr prin toate stilurile vestimentare cât şi muzicale.

Aşteptăm cu nerăbdare dance practice şi live-uri! ♡

lev

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s