Romania K-Pop Cover Contest Voice 2016

Cu ocazia concertului Gemini, echipa KCu.Ro a avut ocazia să asiste la K-Pop Cover Contest Voice, eveniment ce a avut loc pe data de 12 noiembrie la Palatul Național al Copiilor.

Startul concursului s-a dat la orele 18:00 unde am avut plăcerea de a urmări prestațiile celor 8 finaliste. Show-ul, jurizat atât de reprezentanții Kompas Events, cât și de Gemini însuși, a motivat în mod suficient participantele pentru a ne oferi un spectacol plin de energie și entuziasm. Deși toate ne-au încântat cu reprezentațiile lor, variind de la balade emoționale la melodii ritmate ce ne-au insuflat o energie pozitivă (toate merită felicitate)  doar trei dintre concurente au primit aplauze furtunoase. Locul al III-lea a fost câștigat de Eliza Velica cu balada emoțională If You, iar cel de-al doilea loc a fost ocupat de către Ioana Tăune cu un colaj ce a conținut melodii de la cunoscutele trupe BTS, EXO și SHINHWA. Marele premiu i-a fost acordat Ioanei Sandu, după minunata prestație a melodiei Gone de la Jin, strălucind prin culoarea și puterea vocii ei.

Felicităm încă odată toate participantele și le încurajăm să îşi urmeze în continuare visurile! Dacă ați ratat prestațiile lor şi vreți să le cunoașteți pe fete mai bine, echipa KCu.RO are un filmuleț pentru voi. Enjoy!

*Gemini Concert coming soon
*Filmat și editat de Daniela Ștefan

riva

Advertisements

One thought on “Romania K-Pop Cover Contest Voice 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s