S.K. Fill #59 – Seven First Kisses (HANGUL: 첫 키스만 일곱 번째)

“Seven First Kisses” este o mini serie sau webdrama, creată de către cei de la LOTTE DUTY FREE. Nu știu cine a venit cu ideea, dar e clar ca a descoperit modul ideal de a face o reclamă.
Această mini KDrama reprezintă visul oricărei fane, adică sa fim serioși… îi strângi pe cei mai în vogă actori coreeni și îi pui pe toți într-o singură dramă. E crima perfectă!!!Dacă până acum fanele sufereau de “2nd lead syndrom” să vedem cum se descurcă cu șapte. În fine… ca să vă prezint și vouă rețeta succesului, avem așa:
– se ia una bucată zâna cea bună sau zeiță a destinelor (Choi Ji Woo) ;
– se adaugă o fată simplă, angajată a magazinului, care nu a avut în viața ei un iubit, Min Soo Jin (Lee Cho Hee) ;
– la final se presară puțin câte puțin în fiecare episod cu o bunăciune un actor celebru: “Mr. Perfect” Lee Joon Ki, “Agentul secret Sexy” Ji Chang Wook, “Șeful romantic” Park Hae Jin, “copilul inocent al unei familii bogate” Taecyeon (2PM), “studentul șarmant” Kai (EXO), “cel mai iubit actor” Lee Jong Suk  și nu în ultimul rând,”călătorul” Lee Min Ho.

first-kiss-for-the-seventh-time-episode-1-recap-lee-joon-gi-makes-everyone-swoon-choi-ji-woo-grants-lee-cho-hee-s-wish
Deci serios, ce ai putea vrea mai mult?

Să trecem puțin peste cast (de parcă ar fi posibil) și să ne concentrăm pe povestea dramei! Min Soo Jin, o simplă fată, o angajată, care nu a avut în toată viața ei de 25 de ani un iubit are marele noroc, ca fix de ziua ei, o drăguță zeiță a destinelor să-i îndeplinească o dorință pentru că protagonista noastră a ajutat-o cu ceva (cliche, știu).

Astfel dorința ei de a avea un iubit prinde contur și rând pe rând iese la întâlnire cu fiecare tumblr_ohtdfbd5y61qlt6wzo1_400dintre bunăciuni actori. Ideea principală este că atunci când iese la întâlnire cu unul din ei, se ajunge până la momentul sărutului, apoi aceasta este “teleportată” înapoi la faza inițială dinainte sa se întâlnească cu el (ca și cum ar fi visat), după care apare următorul tip și tot așa (parcă ar fi într-un joc otome).

La final presupun că va trebui să aleagă pe unul dintre ei, cu care va experimenta primul sărut și așa vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți! Voi pe cine ați alege?
tumblr_oi381wrwuo1qk6zmeo1_400Dacă doriți, puteți urmări seria pe canalul oficial al celor de la Lotte Duty Free, începând cu PRIMUL EPISOD.
Până data viitoare, vă urez vizionare plăcută și să nu rămâneți și voi cu gura căscată ca și mine :))

vevy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s