S.K. Fill #60 – Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (HANGUL: 역도요정 김복주)

Annyeong yeorobun! S.K. Fill-ul de azi vă așteaptă cu o nouă dramă de care probabil ați auzit de curând, deoarece este destul de populară: Weightlifting Fairy Kim Bok Joo. Protagoniștii noștri sunt Kim Bok Joo (Lee Sungkyung) și Jung Joonhyung (Nam Joohyuk). Rolurile lor sunt atât de interesante încât chimia dintre ei ca și actori se observă și de-a lungul dramei, când aceștia intră în personaj.

c0cm3gvukaaummc

htm_20161125161938149712.jpgKim Bok Joo este studentă la Universitatea Sportivă Haneol și practică un sport mai puțin întâlnit în dramele coreene: haltere. Are o personalitate mai puternică, după cum este și sportul la care a câștigat atâtea medalii.

 

15095002_1396208860412157_7096374060132982577_n

 

 

 

 

 

Jung Joon Hyung este student la aceeași facultate și practică natația. Fiind unul dintre cei mai buni înotători, acesta are o personalitate foarte colorată, în ciuda faptului că are o traumă din copilărie, legată de mama sa.

 

Aceștia se întâlnesc din întâmplare si descoperă că au fost colegi în școala generală, moment care dă startul relației de prietenie și mai târziu, evident, de iubire. Deși Bok Joo se îndrăgostește întâi de altcineva, iar Joon Hyung îi place doar să o tachineze, el își dă seama de sentimentele pe care le are în realitate pentru aceasta. Desigur nu vă voi spune cum ajung în acea postură, deoarece întâmpină greutăți, mai ales că personajul de care ea se îndrăgostește este unul important și pentru Joon Hyung.

Alertă moment fangirl: Trebuie neapărat să vedeți această dramă! Deși sună ca și oricare dramă coreeană despre dragoste, este mult mai complexă și amuzantă. Abordează aspecte rar întâlnite dar și problemele din viața studenților de zi cu zi. Toți actorii sunt grozavi, mai ales Nam Joo Hyuk care e așa de drăguț încât țipam singură în fața monitorului: bf material 100%. Ambele personaje au niște personalități extrem de amuzante și relația lor e adorabilă. Credeți-mă, drama asta vă unge pe suflet, e perfectă dacă vreți să vedeți ceva mai realist și amuzant, fără să plângeți la episoade consecutive. (Bine, asta se întâmplă dacă nu plângeți la cât de drăguț este Nam Joo Hyuk, de cât de frumoasă e ea și de relația perfectă pe care ajung să o aibă, 2k17 relationship goals).

Drama a ajuns la 13 episoade din 16 (de ce doar 16 nuuuuuuu, ce fac cu viața mea după ce se termină??????) și după ultimul episod, eu una mă voi mai uita încă o dată la ea (sau de două..trei..ori), așa că v-o recomand din plin!

2PNahk4ZSdqac4URhR4qv0dHD0u.jpg

yza

Advertisements

One thought on “S.K. Fill #60 – Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (HANGUL: 역도요정 김복주)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s