KJ Center Products Review

După cum știți, anul trecut s-a deschis primul magazin cu produse coreene și japoneze din București, iar noi am fost prezenți la deschidere și am luat un mic interviu celor de la KJ Center, pe care îl puteți citi aici: KJ Center – poarta către Coreea și Japonia

kj-center

De data aceasta, prin amabilitatea celor de la KJ Center, ne-au oferit snacks-uri și sucuri coreene, pe care am decis să le gustăm împreună cu voi, așa că avem pregătit un video în care vă vom prezenta câteva dintre delicioasele produse pe care le puteți găsi in magazinul lor.

Le mulțumim celor de la KJ Center pentru produsele dăruite și dacă vreți și voi să le încercați, magazinul se află pe Bulevardul Banu Manta, nr.12  sau puteți comanda online de pe site-ul acestora pe care îl puteți accesa AICI  . Atmosfera este una extrem de plăcută și nu doar că vă puteți cumpăra mancare asiatică, dar și albume KPop și produse cosmetice coreene. Dacă vreți să vedeți părerea noastră despre produsele degustate vă recomandăm să urmăriți clip-ul.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s