Surprise Flashmob for 24K in Romania

Hi guys! Aici Riva, aducându-vă detalii direct din interiorul flashmobului. În caz că nu ştiţi la ce ma refer, este vorba despre una dintre surprizele concepute de fani, pentru a-i primi şi a le mulţumi băieţilor de la 24K pentru concertul din ţară.

M-am gândit că ar fi bine să fac un scurt istoric despre cum a luat naştere acest proiect, incluzând mulţumirile de rigoare. Având în vedere că ideea de “flashmob”  este destul de comună la noi în ţară, odată cu anunţarea concertului vă daţi seama că se infiripaseră o multitudine de idei, dar niciun plan clar de acţiune. Aşa că formând un trio de shock, Mary ( din Midnight Pearls – coordonatoare), Livia ( din 2Storm- coordonatoare) şi admina paginii 24K, Patricia, s-au organizat repede repede, au cerut acordul Kompas şi BOOM lucrurile au început să prindă formă. Dar cu toate acestea, este ştiut faptul că mereu este nevoie de culoare! Iar această pată de vioiciune, pasiune şi determinare a fost efortul depus de fani, participanţii flashmobului.

24k-rep.png

OK deci trece o lună şi jumătate de antrenamente săptămânale, sau chiar mai dese  şi vine ziua concertului a.k.a. ziua flashmobului.  Probabil am fi avut mai multe emotii, dar odată cu apariţia fanilor cu pancarte şi plămâni de oţel, nici frigul tulburător nu a mai fost un obstacol. Dupa o ora de aşteptare şi incalziri intensive cu random play dance-uri şi ture de “sală” suntem anunţate că baieţii urmează să vină. O dubă opreşte în faţa palatului şi atunci am ştiut: Showtime people! Do your best and have fun!

Primim semnalul că totul e OK aşa că începem să dansăm pe solul alunecos, cu aerul rece lovindu-ne plămânii şi faţa, dar cu zambetul până la urechi şi energia până la cer pentru că ştim că băieţii urmăresc munca depusă din spatele acelor geamuri fumurii. Din păcate (inclusiv pentru fanii ce veniseră să-i vadă), nu au părăsit căldura dubiţei. În schimb Changsun se afla în scaunul din faţă şi am putut să-i urmărim adorabilele reacţii, iar el chiar ne-a şi filmat!

 La câteva ore distanţă am avut incredibila surpriză de a apărea chiar pe Instagram-ul lui Hui şi a le auzi câteva dintre reacţii. Aşa că după o scurtă rasuflare începem să ne panicăm iarăşi.

👍🏻

A post shared by Hui Liang (@lianghui_718) on

 Repede pregătirea,  urmează concertul! Altă experienţă de neuitat.

Filmed by: Daniela Ștefan & Ioana Toader

Edited by: Livia Cîmpeanu

riva

Advertisements

One thought on “Surprise Flashmob for 24K in Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s