S.K. Fill #62 – CLC (씨엘씨) – 도깨비 (Hobgoblin) MV

Cine ar fi crezut că vom avea și un S.K. Fill la un MV de fete. Haideți să începem cu Hobgoblin de la CLC.

De la stânga la dreapta fetele sunt: Seungyeon, Seunghee, Yeeun, Yujin, Eunbin, Sorn si Elkie.

Ia spuneți, care vă place cel mai mult ?

Concept

După cum bine stiți, fetele de la CLC au avut multiple concepte, de obicei toate cute sau măcar energice, dar de data aceasta au decis să vină cu un concept mult mai badass și mult mai girl crush. Mulți au spus că cei de la compania CUBE Entertainment au vrut doar să se revanșeze în urma despărțirii trupei 4Minute, care era cunoscută pentru conceptele sale băiețești.

Fetele de la CLC nu doar că au adoptat acest concept extrem de bine, ci au dominat scena cu live-urile lor pline de swag și forță.

Melodie

Dar hai să vorbim despre cântec. Este o melodie cu un beat absolut genial și un flow foarte interesant, fiind produsă de nimeni alta decât Hyuna. Cum altfel să îți iubești hoobae-ii mai mult decât dacă nu le scrii o melodie. Am dreptate?

MV

Pentru MV, de data aceasta s-a ales conceptul unui one take improvizat, de asemenea fiind vorba și de un fel de performance verion, unde fetele își etalează mișcările demențiale pe ritmul nebun al melodiei.

Look

Iar acum să vorbim despre persoana care a impresionat cel mai mult cu schimbarea sa drastică de look potrivit conceptului.

Sunteți gata?

Este nimeni alta decât… Sorn!

Aceasta, în ciuda aspectului său foarte cute și a personalității adorabile, a avut parte de un make over pentru acest concept. Ea nu doar că folosește conceptul de „all in black”, ci își și termină de conturat look-ul cu un ruj închis la culoare și niște botine de invidiat.

Live

Deși fetele nu sunt foarte cunoscute, melodia lor sună foarte bine live și oferă un show de neegalat. În urma celor prezentate, ce părere aveți? Ar trebui să continue cu genul acesta de concepte sau să își găsească propriul lor stil?

 

lev

Advertisements

One thought on “S.K. Fill #62 – CLC (씨엘씨) – 도깨비 (Hobgoblin) MV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s