S.K. Fill #64 -Girls of the Wild’s [소녀 더 와일즈]

Girls of the Wild’s se află printre cele mai cunoscute webtoon-uri, alături de Noblesse, Tower of  Gods, unTouchable și multe altele. Începută în anul 2011, de către Kim Jye-Jin (Artwork) și Hun (Story), povestea protagoniștilor a luat sfârșit în toamna anului 2016.

Protagoniștii

Ingui Yoon aka Queen – Mixed Martial Arts

Related image

 

Studentă la Wild’s High, aceasta este printre luptătorii din clasa S și campioana Ligii WildQueen este născută într-o familie cu renume pe scena finanțelor și este crescută de mică să devină moștenitoarea grupului YK. La începutul webtoon-ului aceasta este rece și severă, dar pe parcurs, datorită noului student, își schimbă atitudinea și descoperă emoții noi.

Song Jaegu – Boxing, MMA

Image result for song jae gu

Song Jaegu este primul student de sex masculin al Wild’s High și protagonistul acestui webtoon. Acesta ajunge la liceul de arte marțiale printr-o bursă de merit. Datorită stării lui materiale, la început, Jaegu vrea doar să își vadă de studii fără a se implica prea mult în partea sportivă a instituției, însă este pus față în față cu faptul că trebuie să participe la campionatul Ligii High și astfel ajunge să învețe boxing.

Lee Moon Young – Boxing

lee-moon.png 

Lee Moon Young este studentă în anul doi la Wild’s High, președinta clubului de boxing și luptătoare de clasa S. Printre singurele prietene ale lui Queen, aceasta devine antrenoarea lui Jaegu. Cu un spirit puternic și o agilitate ieșită din comun, ea merge pe urmele celor doi părinți, care la rândul lor au fost boxeri.

Choi Dal Dal – Taekwondo

Choi-Dal.png

 

Președinte a clubului de Taekwondo al Wild’s High, aceasta se mândrește cu înfățișarea ei drăgălașă și plină de entuziasm. Cu toate că este mică de statură, când vine vorba de a pune la pământ un oponent, dă dovadă de foarte multă forță. La începutul webtoon-ului, ea este rivala lui Moon Young și nu durează mult până se îndrăgostește de Jaegu.

 

Webtoon-ul are mult mai multe personaje, o listă foarte lungă, așa că o să ne rezumăm doar la cele patru personaje centrale.

Image result for song jae gu x queen

Poveste

Image result for girls of the wildsÎntr-un liceu cu o istorie de peste 42 de ani, Wild’s High, o
academie privată exclusiv feminină, Jaegu devine primul student de sex masculin căruia i se oferă o bursă completă timp de 3 ani, fără a i se  lua în considerare notele. Această bursă la un liceu de un asemenea prestigiu se datoreză circumstanțelor de tranziție către un institut co-ed.

Academia este cunoscută pentru faptul că aici fetele practică unele dintre cele mai periculoase arte marțiale și alte stiluri de luptă, dar și datorită Ligii Wild. Fetele se băteau în fiecare an, neținând cont de ce fel de luptă aveau, pentru a obține titlul de campioană.Image result for jaegu

Cu toate că la început Jaegu voia să se axeze pe studiile sale,
acesta este aruncat într-un șir de evenimente continuue ce nu îi dă opțiunea unei experiențe liniștite. Fără cunoștințe în artele vreunui stil de luptă, acesta se vede nevoit să învețe box de la Moon Young pentru a participa în Liga Wild.

Image result for girls of the wildsÎntre timp situația ia proporții și acesta ajunge într-un triunghi amoros format din Dal Dal și Queen. Deși moștenitoarea grupului YK nu își exprima sentimentele în mod direct față de Jaegu, lui Dal Dal nu i-a fost în niciun moment frică să i le recunoască și să insiste să o Image result for girls of the wildsaleagă, având grijă să îi gătească mereu.

Firul narativ al webtoon-ului se complică mult mai mult și personajele încep fiecare să aibă problemele lor și să fie puse în situații limită. Autorul poveștii pune în balanță foarte bine partea de romanță și partea de sport a webtoon-ului, creând astfel un echilibru între cele două genuri.

Image result for lee na girls of the wild
În cazul în care vreți să vedeți dacă Jaegu alege pe una dintre cele două fete, vă recomand să o citiți! Și lăsați-ne în comentarii personajul vostru preferat! (Trebuie să recunosc că eu am două…. Moon Young și Lee Na – una dintre gărzile super cool ale academiei).

 

Check it out HERE!

ioana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s