S.K.Fill #65 – Cheese in the Trap (Hangul: 치즈 인 더 트랩)

Recent am avut plăcerea de a viziona „Cheese in the trap”, o dramă coreeană bazată pe un webtoon de succes. Nu este ceva nou, având în vedere că multe drame de succes au fost bazate pe webtoon-uri și cu siguranță nu este prima pe care o urmăresc.

În primul rând m-a atras cast-ul dramei, mai ales pentru că am văzut-o după ce s-a terminat și deja cunoșteam o mare parte din actori din alte drame faimoase (Goblin, Weightlifting fairy Kim Bok-Ju etc). Aceasta îi are în rol principal pe Kim Go-Eun, Park Hae-Jin, Lee Sung-Kyung și Seo Kang-Joon.

cast
Povestea se învârte în jurul unei studente (Hong Seol) ce se întoarce la facultate după o pauză de un an din cauza situației sale financiare ce nu i-a permis să își plătească studiile, numai ca să dea peste „seniorul” său (Yoo Jung) și din caza unei neînțelegeri, acesta începe să-i facă viața amară. O mică problemă o reprezintă faptul că Yoo Jung este văzut de către ceilalți colegi ca o persoană extrem de bunăd170511f-bc99-4f44-b3c2-b593d553b192 și cumsecade, gata să ajute pe oricine are nevoie. Să mai menționez și cât de bine arată?

(multe inimioare și ție Hae Jin! ) Toate aceste calități o fac pe Hong Seol să pară persoana rea atunci când spune că este terorizată de el, lucru ce o face să își dorească să renunțe iar la facultate.

Din păcate pentru ea (sau nu) planul ei de a renunța nu merge și ajunge să obțină chiar și o bursă pentru a-și plăti anul de studiu.
Yoo Jung începe să se poarte suspicios de drăguț cu Hong Seol, sărindu-i în ajutor ori de câte ori e nevoie și face eforturi disperate să se împrietenească cu ea. Oare ce l-o fi făcut să-și schimbe așa brusc personalitatea? Asta se întreabă și Seol crezând că poate a înțeles ea greșit de la început și Yoo Jung chiar e un tip bun.

Ușor ușor cei doi încep să se împrietenească și ca în orice K-drama, ajung să fie împreună. Între timp apar prietenii din copilărie a lui Yoo Jung, cu care are un trecut nu tocmai frumos. seo-kang-joonUnul din ei, Baek In-Ho, ajunge să se împrietenească cu Seol pe care o avertizează de „fața ascunsă” a lui Yoo Jung.

In-Ho e genul acela de personaj secundar „bad-boy but good”, care are grijă de protagonistă și este întodeauna acolo când trebuie să o înveselească. (Cum să nu dezvolți un „second lead syndrom”?)

Deși probabil plină de clișee bine cunoscute, povestea e una drăguță, iar maturizarea pe parcurs a personajelor este foarte bine gândită din punctul meu de vedere. Pe lângă povestea principală, drama se concentrează și pe problemele celorlalți cât și pe viața grea de student. Pe tot parcursul ei avem parte de puțină comedie dar și de suspans.

E cu adevărat rău Yoo Jung? Are cumva un motiv ascuns pentru care s-a apropiat de Seol? Îi va cădea oare aceasta în plasă? Acestea sunt doar câteva din întrebările cu care m-am confruntat de-a lungul vizionării.tumblr_o23ka6em851rsi6iwo2_r1_250

Dacă v-am trezit interesul, mai jos aveți link-uri de unde puteți urmări drama (cu subtitrare in engleză) sau de ce nu, să citiți webtoon-ul!

WEBTOON                                                                                                    DRAMA

webtooncover-1538

P.S. Se zvonește că s-ar face și un film cu Park Hae-Jin tot în rol principal, dar cu un cast nou! Can’t wait !

vevy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s