S.K. Fill #66 – Korean YouTuber “Solfa”

Annyeong! Azi revenim cu un nou S.K. Fill despre youtuberi! Tot noi am mai avut un articol în care v-am prezentat pe scurt vedetele youtube-ului coreean, articol pe care îl puteți găsi AICI

Însă astăzi vom aborda un subiect specific, mai clar, ne vom alege o victimă despre care să vorbim mai pe îndelete. Cu toții am văzut sau am căutat videoclipuri de tipul ”Koreans react to…” sau ”What koreans think about…”. Trendul ”Reacting to” a fost promovat cel mai mult de către Fine-Bros, însă și youtuberii coreeni au prins rapid acest val de video-uri, și s-au pus pe treabă.

photoUnul dintre cei pe care eu îi urmăresc, și personal cred că este printre cei mai buni, este SOLFA! Canalul de Youtube SOLFA, este creat de către un coreean pe nume Yoon SungWon și are ca ajutor un număr mic de oameni. Nu vă speriați dacă vedeți titlurile videoclipurilor doar în coreeană deoarece Seoul, o coreeancă născută în America, face parte din echipă și traduce conținutul în engleză.

capture-20170221-011506 capture-20170221-005043    capture-20170221-010408 capture-20170221-011021

Ultimul dar nu cel din urmă care trebuie prezentat este cast-ul, format din coreeni ce reacționează și împărtășesc păreri despre anumite lucruri amuzante sau trend-uri populare alese de către public și Yoon. Astfel, SOLFA ne oferă un conținut distractiv precum reacții la filmul Magic Mike sau la snacks-uri și băuturi americane, atât părerile coreenilor, cât și cele ale străinilor în ceea ce privesc stereotipurile. Pe lângă toate aceste lucruri banale, pe canalul de Youtube se mai pot găsi videouri cu conținut…*coughs* rated precum nude drawing și băieți încercând să pună tampoane pe manechine (da, ați auzit bine, însă credeți-mă pe cuvânt, nu e nimic indecent, am râs cu lacrimi). Iată două dintre videoclipurile pe care vi le recomand:

De asemenea, Yoon este și unul dintre cei care au filmat faimosul video despre evoluția KPop-ului promovat de către YGK+:

Cam atâta pentru S.K. Fill-ul de astăzi. Pe SOLFA îl puteți găsi AICI și de asemena și în acest video în care descrie conceptul canalului și răspunde la câteva întrebări! (Trebuie să îl urmăriți, e foarte amuzant!)

yza

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s