S.K. Fill #67 -Lipstick Prince [Variety Show]

Industria coreeană de machiaj și skincare intră încet încet și pe piața locală, mulți make-up artiști de acolo devenind recunoscuți global prin brandurile lor și inovațiile în acest domeniu.

Dar ce iese oare când combini Kpop-ul și machiajul? Ei bine, cei de la postul de lifestyle din Coreea de Sud ”OnStyle” au venit cu această idee, și de aici s-a lansat show-ul ”Lipstick Prince”!

58a28da71e570

Lansat inițial ca episod-pilot, acesta a adunat membri ale celor mai în vogă trupe (ați ghicit, masculine, de aici venind numele de -Prince-), cu ajutorul brandului de make-up Addiction și a profesorilor-artiști Son&Park.

Prezentatorul acestui show este bine cunoscutul, ”interstellar idol” Kim Heechul din Super Junior, iar ”prinții” sunt și ei pe alese : Tony An (ex-H.O.T), U-Kwon și P.O (Block B), Rowoon (SF9), Eunkwang (BtoB), Shownu (Monsta X) și Doyoung (NCT)

cei3

Înainte să pună în aplicare cunoștințele pe care le-au acumulat pe manechinele de test, și eventual pe invitați, băieții sunt ”antrenați” în tehnica machiajului.

Dar pentru că ei sunt ”prinți”, ar avea nevoie și de o ”prințesă” ca să completeze imaginea, nu? Înainte de toate, aceștia pot ghici cine este invitata lor după voce, sau după mici indicii care pot să ducă la întâlnirea dintre aceștia, de exemplu, o sticlă de apă, sau o cană de cafea ș.a.m.d.

Odată prezentată „prințesa”, aceștia primesc tematica look-ului pe care aceasta și-l dorește, poate fi ceva funky, cute-diafan, sau ceva ce poate fi purtat zilnic. Partea amuzantă ajunge atunci când băieții sunt învățați de către make-up artiștii Son&Park, rezultând cu multe, multe oftaturi și strigăte de frustrare în platou atunci când greșesc ceva pe manechin.hepr

Okay, am trecut de partea grea, ei s-au chinuit puțin cu capetele de manechin, acum ce urmează? Sesiunea de make-up și look-ul final!

Urmărindu-i dintr-o cameră separată, prințesa decide părțile pe care fiecare le va ”executa” în machiajul ei, astfel ”prinții” sunt aleși pentru a face diversele părți ale look-ului : baza, pudra, fard și mascara, sprâncene, blush, ruj etc.

La sfârșit ”prințesa” trece printr-o schimbare uimitoare, urmând să decidă cine este ”prințul” câștigător al ediției.

Sincer, nu vă pot spune cât am râs văzându-i cum se străduiesc să facă pe plac fetei; personalitățile lor diferite clar au avut o influență în sesiunea de make-up. Dacă v-am făcut câtuși de puțin curioși, trebuie să vă uitați pentru că este de-a dreptul hilar.

Din păcate show-ul nu are subtitrări pentru că este continuu, dar puteți găsi variante raw pe diferite site-uri care postează emisiuni coreene, precum kshowonline și dramacool!

carla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s