S.K. Fill #69 – NCT DREAM -come true-

Cu toții știm cât de dificilă este munca de idol, de la anii lungi și neîndurători de antrenamente, la nopțile nedormite, la transpirație, lacrimi și o senzație teribilă de singurătate, durere și dor. Toată această muncă a dus la formarea artiștilor pe care îi adorăm noi, fanii, cu atâta pasiune.

Deși există o mare nedefinită de trupe, ce variază atât în gen musical, talent, cât și variety skills etc., pentru mine cel puțin, o singură trupă mi-a captat toată atenția.

Este vorba despre sub unit-ul NCT Dream! Făcând parte din revoluționarul proiect al celor de la SM Entertainment, NCT este abrevierea termenului Neo Culture Technology, reprezentând posibilitatea unor grupuri cu număr nelimitat de membrii, ce se pot schimba în funcție de concept/ era.

 

Related image
De la stanga la dreapta: Renjun, Mark, Haechan, Chenle, Jisung, Jaemin si Jeno

 

Sub-unitul NCT Dream conține unul dintre cele mai tinere line up-uri din toată industria. Este alcătuit din șapte membrii, băieții trecând prin două ere, însă momentan se află în timpul promovărilor noului sub-unit.

În caz că această melodie nu a fost de ajuns cât să vă atragă atenția, băieții au revenit de curând cu melodia “My First and Last“, prin care, garantat, vor reușii să captiveze câteva inimi.

Melodia are un sunet “funky pop” cu ritm alert și fascinant. Versurile fac referire la o confesiune, înglobând sentimentul cald pe care îl experimemtezi la prima iubire. Ce este important de reținut este că aceștia nu se ascund în spatele siglei agenției SM, ci chiar muncesc enorm pentru renumele lor.  Tot acest efort este clar transpus în coregrafiile energice, rap-ul puternic și  vocile îngerești. Pe deasupra, pot spune că și personalitățile lor fresh și adorabile sunt un bonus.

Din păcate, Jaemin sufere de hernie, așa că băieții nu sunt capabili să promoveze în formula integrală, dar ca sa schimbăm puțin atmosfera vă sugerez acest live. Știu că pe mine mă înveselește! 🙂

riva

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s