European Next Generation Korean Speech Contest

Sâmbăta, 18 martie, echipa KCu.RO a avut onoarea de a fi invitată la “European Next Generation Korean Speech Contest”, eveniment ce a fost ținut la Hotel Pullman din capitală. Acesta a constat într-un concurs de discursuri între coreeni aflați în străinătate sau chiar născuți acolo, unii având chiar un părinte european. Printre țările participante s-au aflat și România, alături de Bulgaria, Italia, Danemarca, Germania, Austria, Norvegia etc. Aceștia au vorbit despre problemele societății, viața lor în altă țară, viitorul pe care îl visează dar și subiecte simple și amuzante, având în vedere ca au participat și copii.

România s-a putut mândri cu trei participanți coreeni: Kim Dana, Lee Kyungjun și Lee Kisang, pe care noi, i-am încurajat până la final. Premiul cel mare a fost câștigat de Kim Emily din Danemarca. Premii au fost acordate tuturor participanților, oferindu-le un mesaj încurajator pentru a mai participa și la alte ediții. Acest eveniment se ține în diferite țări din Europa și s-a întâmplat ca acest an, ediția a șasea, să se organizeze în România.

Printre diferiți oficiali, s-a aflat și ”Asociația coreenilor din România”, ”Restaurant Seoul”, dar și reprezentanți ale unor corporații coreene aflate în țara noastră, universități din Coreea și presa de la Uri-News, unde puteți vizualiza articolul și video-ul despre derularea acestui concurs.

Evenimentul a durat aproximativ 4 ore, timp în care am avut ocazia de a asculta niște discursuri impecabile și de asemenea am avut parte și de momente artistice, organizate chiar de către români și anume Ssen Breakers, Teodora Cobzaru și o mini orchestră de muzică clasică.

Încă o dată vrem să mulțumim pentru invitație și să le dorim succes în viitoarele ediții tuturor participanților! În continuare vă vom dezvălui pe scurt ce s-a întâmplat și de asemenea AICI puteți vizualiza pozele din cadrul concursului.

FILMAT DE:  CARLA BAROIAN & ISABELLA TUDORAN
EDITAT DE: DANIELA ȘTEFAN
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s