S.K. Fill #71 – Three Colour Fantasy ‘Vivid Romance’ (생동성 연애)

Hey guys! Pentru unii, a excela la învățătură și a trece cu brio un examen de admitere, înseamnă a reuși în viață, chiar și atunci când pici examen după examen și ajungi să ai probleme de sănătate  (la noi în România mai rar, ce-i drept :)) ) Asta este povestea mini-dramei pe care am ales-o pentru recomandarea de astăzi.

    Three Colour Fantasy este o trilogie de mini-drame, fiecare având o altă poveste (culoare) și câte un strop de fantezie combinată cu viața de zi cu zi. Dintre cele 3 povești (deși au apărut doar două momentan) cel mai mult mi-a plăcut Vivid Romance” (culoarea verde; coincidența face să fie chiar culoarea mea preferată <3)

fullsizephoto820332

     Povestea acestei serii m-a atras pentru simplul fapt că am putut să mă regăsesc în câteva din ipostazele în care au fost puși protagoniștii  (mai puțin cele fantastice, dar hey! există vise). Îi avem în prim-plan pe So In-sung (Yoon Shi-yoon), un tip simplu cu înfățișare de tocilar, care dorește să ajungă polițist, cu toate că a picat examenul de admitere de 8 ori, abilitățile lui fizice fiind inexistente și Wang So-ra (Cho Soo-hyang), iubita și vecina acestuia.
In-Sung e genul de persoană mereu pozitivă în ciuda eșecurilor sale, care așa cum ne spune și prietenul său Ji-seob (Kang Ki-young), au devenit parte din rutina sa.

     tumblr_olih0dnvul1uukbkvo1_500    tumblr_olfc8yDjXc1unrbkao1_1280

    Cu toate acestea (da, urmează un mega plot twist), după ultimul eșec de la examenul de admitere, primește o lovitură “sub centură” din partea iubitei sale, So-ra, aceasta spunându-i că ar vrea să se despartă.
Personajul nostru intră într-o mică depresie din cauza problemelor acumulate  (picatul examenului, despărțirea, nu a fost plătit pentru munca sa de la magazin, este dat afară din propria locuință…), așa că decide să ia parte la un mic experiment medical care îi va aduce banii necesari pentru a-și recupera măcar camera.

                tumblr_omm9112mYw1vdtu43o3_250tumblr_omm9112mYw1vdtu43o1_250

    De aici drama noastră începe să ia o întorsătură fantastică, deoarece datorită acelui tumblr_omm9112mYw1vdtu43o4_250experiment (pastile) încep să i se îmbunătățească toate calitățile. Vede fără ochelari, poate auzi sunete de la distanțe mari, poate reține orice doar aruncând o simplă privire peste text (un fel de “Limitless“) și îi poate oferi chiar și abilități fizice extraordinare! (Să fie oare o dramă cu super-eroi?).

Descoperind toate aceste noi abilități, In-sung începe să se schimbetumblr_omm9112mYw1vdtu43o6_250 (yep, ați ghicit! Makeover time!) cu scopul de a o face pe So-ra să regrete că s-au despărțit și să o recucerească.
Dacă v-am trezit interesul, vă las pe voi să descoperiți dacă planul său va fi un succes și totul se va termina cu clacicul happy-end sau dacă medicamentul acela va avea și un efect advers, vizionând mini-drama AICI. Eu zic că merită vizionată, mai ales că are doar 6 episoade a câte 30 min fiecare.

Enjoy!vevy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s