S.K. Fill #72 – I can see your voice (너의 목소리가 보여)

Heya lume! Astăzi vă voi prezenta un S.K. Fill, în care vă voi împărtăși părerile mele despre emisiunea “I can see your voice”.

6FnLewv.pngAcest show coreean a devenit foarte popular recent și chiar merită vizionat! În fiecare episod, pe lângă cei trei prezentatori și juriu, este invitat și un cântăreț/cântăreață sau trupă care trebuie să își aleagă din participanți, unul cu care să cânte una dintre melodiile lor. Doar că alegerea nu e tocmai simplă. Niciun concurent nu are voie să cânte până nu este ales sau eliminat. Concurenții sunt oameni simpli, necunoscuți, dar și câțiva care își doresc sau au deja o carieră în muzică. Acestora li se oferă doua identități, “talentat” sau “afon”. În timpul prezentării, fiecare face playback, iar invitatul special, sfătuindu-se cu juriul și bineînțeles, publicul, ia o decizie. Dacă este eliminat, participantului i se oferă șansa de a-și dezvălui identitatea, cântând.

cj-em_i-can-see-your-voice
La final, invitatul trebuie să rămână cu o singură persoană cu care va trebui să cânte. Tocmai după începerea duetului își va da seama dacă și-a ales pe cineva talentat sau afon. Printre aceștia au fost prezenți și Ailee, K.Will, Brown Eyed Girls, Jung Joonyoung, 2PM sau GOT7.

C7lSLJ5VAAESORJ

Emisiunea este foarte amuzantă, mai ales că de multe ori colaborarea de la sfârșit dă greș și cântăreții trebuie să continue indiferent de identitatea reală a concurentului ales. Prin intermediul acestei emisiuni au fost descoperiți mulți oameni (simpli) foarte talentați, printre care și străini. De asemenea au fost prezenți și idoli mai populari, pentru a-și dovedi adevărata valoare.
Show-ul a ajuns deja la al patrulea sezon, și vi-l recomand cu căldură atunci când vreți să vă uitați la ceva distractiv!

yza

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s