S.K. Fill #73 – Run BTS!

Când spunem KPop idols, ne gândim la videoclipuri extravagante, costume strălucitoare sau concepte badass… dar în spatele acestora știm cu toții că stau niște băieți / fete cu personalități hilare, amuzanți și mototoli din cale-afară.

Pentru plăcerea și amuzamentul nostru s-au inventat astfel variety show-urile! Prin acestea putem vedea și latura puțin mai personală a acestora, de la fețele lor fără machiaj, până la camerele lor dezordonate și haotice.

Una dintre trupele noastre preferate (cel puțin a mea, pe lângă INFINITE) este BTS, dar devenind atât de populari în ultima perioadă, aparițiile lor pe sticlă au devenit răruțe, dar drăguțe.

Ca să nu pierdem legătura, și nici speranța în a ne găsi material de memes sau de amuzament în weekend-uri, aceștia, în parteneriat cu VApp au venit cu propriul lor concept de variety show în care nu există un scenariu fix, reacțiile lor sunt instantanee și factorul amuzant pe măsură.

Run! BTS a fost lansat în 2015, odată cu deschiderea canalului lor de VLive, unde aceștia, pe lângă acest show, postează diverse filmulețe din viața lor de zi cu zi, documentare sau fac live-stream-uri pentru a interacționa cu fanii internaționali.

Fiecare episod are o tematică, bazându-se pe jocuri de atenție, provocări și confruntări între cei șapte membri… dar credeați că asta este tot? Bineînțeles că totul este ca o competiție între ei, iar cel care pierde suferă consecințe pe viață și pe moarte! (Nu chiar, doar primesc pedepse precum bobârnace, sau să facă cinste tuturor celor din echipa VLive cu cafea.)

Image result for run bts v appImage result for run bts v app

Unele episoade sunt absolut hilare, umorul băieților este sincer, uneori cam ”dark” (spoiler, într-unul dintre episoade rapper-ul Suga joacă rolul unui preot, iertându-i de păcate pe colegii săi într-un mod foarte… neortodox), dar pot spune că pot fi pe gustul tuturor, chiar dacă nu sunteți neapărat fani BTS și aveți chef de o repriză de râs copios.

Image result for run bts suga priest

Până în momentul de față pe canalul lor sunt postate 12 episoade, dar dacă aveți cont premium, (BTS+) puteți vedea în avans mici teasere din următorul episod, disponibile atât pe mobil cât și pe PC.

Puteți viziona integral videoclipurile accesând link-ul -> http://channels.vlive.tv/FE619/video <-

carla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s