S.K. Fill #74 – Produce 101

Și în sfârșit vom avea un S.K. Fill despre ce e momentan în vogă în Coreea;

Doamnelor și domnilor, vă prezint…..

PRODUCE 101 SEZONUL 2!

Mult așteptatul sezon 2 al show-ului de succes Produce 101, a avut un început puțin mai trist având în vedere că foarte multă lume a spus că acest sezon va fi un eșec, dar ia uitați, abia a început și deja este top trending peste tot în lume!

Sunteți gata pentru o mică introducere? Vom avea grijă să prezentăm Produce 101 în întregime pe parcursul a mai multor S.K. Fill-uri.

Să începem!

Ce este PRODUCE 101?

Produce 101 este un survival show în care protagoniștii sunt considerați trainees din nou, aceștia fiind în număr de 101, și există chiar și persoane care sunt deja cunoscute cautând popularitate, antrenament dar și un debut prin această emisiune.

Cum sunt aleși câștigătorii acestui show?

Câștigătorii acestuia sunt aleși în mare parte de voturile publicului, și de asemenea al juriului, care anul acesta este alcătuit din BoA, Cheetah, Don Mills, Kahi și mulți alții.

Dar ce show ar fi acesta fără niște scandaluri? Un trainee din MAROO Entertainment a părăsit show-ul din cauza unor zvonuri care vehiculează că încă de când era în liceu acesta a avut parte de niște ”mici încurcături cu colegii…” Să zicem, nu vom dezvolta acest subiect, dar aici aveți toate detaliile.

NSFW, but he’s so cute…

Too bad T.T he was so cute.

Continuând

Să vă prezentăm câțiva din idolii care participă anul acesta în acest show? Sunteți gata?

NU’EST

Dar anul acesta fără Aron. Băieții sunt printre cei mai populari în acest show și sperăm că vor continua să ne ofere niște performanțe superbe!

Mulțumim că aveți grijă de niște băieți așa talentați, PLEDIS

SAMUEL (EX 1PUNCH)

Mulți dintre fanii SEVENTEEN îl vor recunoaște. Samuel se descurcă foarte bine și de asemenea are parte de multă popularitate, prezența lui scenică este cea care cucerește foarte mult. Mulți spun că are feel-ul unui Chris Brown.

SUNGWOON ȘI KID MONSTER (HOTSHOT )

Băieții din păcate nu sunt chiar atât de populari pe cât ar trebui, dar sunt printre preferații jurațiilor, fiind absolut impresionați de profesionalismul și prezența lor scenică. Da, au cutremurat scena celor de la Produce 101 cu acea prezență scenică, pot spune chiar de inegalat, dar vă las aici reprezentația lor pe care îl am pe repeat de mai bine de 3 zile, să vă dați și voi cu părerea.

KID MONSTER AND SUNGWOON PERFORMANCE

YOO KYUNGMOK (YUA DIN BTL, ȘI BOM)

Nu mulți știu despre el, dar Yua a fost în trupa BOM cu Song Minho înainte ca acesta să debuteze în WINNER, apoi a debutat în trupa BTL, care din păcate s-a destrămat. Să îl susținem deoarece el este un băiat foarte talentat în mai multe domenii, după cum puteți vedea.

Și bineînțeles unul dintre preferații publicului, care nu este idol dar este foarte cunoscut din SUPERSTAR K, CHECK:

KYUNG MOONBOK

Acest candidat a atras foarte mult atenția datorită părului său foarte unic, dar și a personalității sale foarte bubbly. Să vedem cum va evolua!

Cam atât pentru prima parte a S.K. Fill-ului, vă așteptăm în continuare să ne urmăriți pagina pentru mai multe update-uri!

lev

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s