S.K. FIll #75 – Shut Up Flower Boy Band (닥치고 꽃미남밴드)

Cum te simți atunci când tot ce ai de oferit pentru lume este iubire și pasiune, iar aceasta te refuză? Când toți se uită la tine prin prisma aspectului, hainelor și a locului de proveniența… sau nici măcar nu aruncă o privire? Când toți renunță la tine, prietenii reprezintă cel mai bun ajutor. Așadar, vă  prezint una din dramele mele preferate, o poveste emoționantă despre prietenie, iubire, tinerețe: “Shut Up Flower Boy Band” (Hangul: 닥치고 꽃미남밴드).

Image result for shut up flower boy bandDrama urmărește firul narativ a șase prieteni, al căror liceu urmează să fie demolat. Aceștia decid să formeze o trupă și chiar reușesc, sub conducerea liderului ByungHee ( actor: Lee MinKi), un copil nebun, ce dorește să renunțe la școală. Trupa este formată din Image result for shut up flower boy band gifvocalistul ByungHee, chitaristul (vocalistul) și cel mai bun prieten JiHyuk (actor: Sung Joon), băiatul rece și responsabil, chitaristul HyunSoo (actor: Kim MyugSoo), tobașarul cumsecade DoIl (actor: Lee HyunJae), playboy-ul basist HaJin (actor: Yoo MinKyu) si ultimul, dar nu cel din urmă, cel mai adorabil puf, clapistul KyungJong (actor: Kim MinSuk). Trupa se intitulează Eye Candy, fiind o descriere foooarte potrivită pentru
acești băieți superbi.

Acum am o mică mărturisire de făcut, nu știu ce opinie au alții despre această dramă, dar mie mi-a rupt sufletul, pus la loc si sfâșiat și mai tare, atât în moduri bune cât și rele. Și s-ar putea ca acest emoțional rollercoaster să aibă de a face și cu faptul că am văzut-o one shot. DA, am stat minim 16 ore la rând să o văd și nu regret absolut nimic. Personal, mi se pare una dintre cele mai realiste serii, ce ne învață atât despre momente frumoase, dar și întâmplări amare (dacă vă uitați o să înțelegeți încă din primele 3 episoade cred). Nu apare imaginea clasică a relațiilor, ceea ce e bine pentru că oamenii sunt complecși și diferă unii de alții. Nu toți visăm la aceleași lucruri, dar important este să o facem.

Image result for shut up flower boy band gifDeci din câte ați citit cred că nu este dificil de realizat, căldura cu care recomand această dramă.

Image result for shut up flower boy band gif

P.S: Daca vă uitați cumva ( printr-o minune) sau deja ați vazut-o, nu ezitați a-mi trimite mesaj. Sunt mai mult decât  doritoare să purtăm o discuție matură, în care promit să nu plâng .

riva

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s