K. Fill #77 – Ms. Perfect/Perfect Wife (완벽한 아내)

Hey guys!!
Astăzi vreau să vă recomand o dramă pe care am terminat-o de vizionat recent. Deşi are şi părţi comice, aceasta a avut un aer mult mai serios decât mă aşteptam iniţial. Nu mă înţelegeţi greşit, tot mi-a plăcut, enorm de mult chiar, motiv pentru care v-o şi recomand. Ms Perfect sau Perfect Wife, cum s-ar traduce mot-a-mot titlul, este despre o femeie (Ahjumma) de vârsta a doua, Shim Jae Bok (Go So Young), ce reuşeşte să-și redescopere sinele şi puterea sa feminină atunci cândeste pusă în faţa unei grele încercări. Jae Bok este tipul de persoană ce nu poate sta locului atunci când observă o nedreptate şi începe să se revolte indiferent de circumstanţe. Deşi urăşte pupincurismul, încearcă din răsputeri să se stăpânească în faţa persoanelor pe care le crede social superioare, crezând că doar aşa poate să asigure un viitor bun familiei sale.

Distribuția este formată din: Shin Jae Bok (Go So Young); Kang Bong Goo (Sung Jun) ; Koo Jung Hee (Yoon Sang Hyun) și Lee Eun Hee (Jo Yeun Jung)

În principal, povestea dramei se învârte în jurul lui Jae Bok și cum aceasta încearcă să se redescopere după ce află că soțul ei este un infidel, ipocrit, care habar nu are ce își dorește de la viață și tânjește atât după ea, cât și după amantă. În “ajutorul” ei apare Bong Goo, un tânăr ce nu a avut parte de iubire maternă, fiind părăsit de mama lui când era mic, aceasta fugind cu un alt bărbat (unde mai pui că nici nu era mama lui biologică!) Relația dintre cei doi devine tumblr_omf716cHJ01uy8zwto4_400din punctul meu de vedere ciudată, mai ales că Bong Goo începe să se îndrăgostească involuntar de Jae Bok și asta datorită modului în care se comportă cu el și are grijă de el.    Unul dintre exemple ar fi nelipsitul “legat al șireturilor” … dar aici rolurile sunt inversate 😂

tumblr_omhh8ujxmp1uy8zwto10_400tumblr_omf716cHJ01uy8zwto1_400

Pe tot parcursul dramei m-am umplut de nervi de fiecare dată când “soțul” apărea în peisa, iar faptul că totul este concentrat pe cum acesta o înșela pe Jae Bok și cat de papă-lapte era… parcă îți vine să te ridici și să îi dai un pumn prin monitor 😠 Noroc cu drăguțul de Bong Goo!

Mai multe nu am ce să vă spun despre dramă, în afară de faptul că merită văzută, are un aer mai serios și câteva personaje extrem de enervante. Totuși sunt de părere că poate fi luată ca o lecție de viață.

Drama are 20 de episoade și o puteți urmări cu subtitrare în engleză AICI!

Vizionare plăcută!

vevy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s