Romania K-POP Cover Contest 2017

 Tocmai ce a început vara, iar în timp ce ne gândeam cu nerăbdare la vacanță, am adăugat pe lista noastră de evenimente unul pe care nu vrem să îl ratăm : Romania K-POP Cover Contest 2017. După cum probabil v-am obișnuit, echipa KCu.Ro va încerca să fie acolo pentru a imortaliza evenimentul, dar până atunci în caz că este pentru prima oară când auziți de acest eveniment, mai jos sunt informațiile pe care ar trebui să le știți:

Evenimentul va avea loc sâmbătă, pe data de 22 iulie 2017, și cuprinde următoarele:

 • DANCE Workshop
 • K-POP Cover Contest Dance&Voice
 • K-POP NIGHT SHOW PARTY

Invitații speciali ai acestui eveniment sunt:

 • Baek Koo Young, cel mai bun coregraf din Coreea de Sud, coregraful trupei EXO și colaborator al cunoscutei companii “SM Entertainment”.
 • DJ Kiara Lee, unul dintre cei mai buni muzicieni și fondatori ai cunoscutei agenții de entertainment din Coreea de Sud, “Cube Entertainment”.

 INFO

EVENT 1: DANCE Workshop

DANCE WORKSHOP with Baek Koo Young: Tu alegi melodia / You choose the song

Dance Worshop-ul va fi susținut de către unul dintre colaboratorii SM Entertainment binecunoscutul coregraf al trupei EXOBaek Koo Young

Când: 22 iulie, 2017

Ora: 10:00

Locația: Club ”The Hub”*

Preț: 280 RON – Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete (100).

Kompas Events a anunțat că vor oferi un cadou special unei persoane alese dintre cele care au achiziționat un bilet la DANCE Workshop-ul susținut de Baek Koo Young.

Cadoul va fi înmânat persoanei chiar în ziua evenimentului, prin tragere la sorți, care va avea loc tot la aceeași oră ca workshop-ul, în prezența tuturor participanților. Acesta constă într-un tablou ce conține o fotografie realizată la primul concert KPop din România, și anume LedApple.

Image may contain: 1 person, on stage and text

Fotografia a fost imortalizată de către Roxana Boghian, albumele sale purtând sigla Shimmaya Live Photography, colega și prietena noastră plecată într-o lume mai bună în urma tragediei din Clubul Colectiv. Tabloul este realizat de “Asociația fotografilor de concerte – #find_us” care s-a implicat direct în scopuri caritabile și cărora le mulțumim pentru acest lucru.

Tabloul a fost achiziționat de către KOMPAS EVENTS în urma expoziției cu vânzare, având caracter caritabil, organizată de către “Asociația fotografilor de concerte” ( adrese de contact: https://www.facebook.com/afcro/ și site www.find-us.ro ), astfel valoarea sa spirituală fiind neprețuită.

 

BAEK KOO YOUNG te invită la Dance Workshop!

În caz că sunteți curioși pe ce piesă se va dansa, Kompas Events a lăsat la alegerea participanților, iar până pe data de 21 mai s-a putut vota pe site-ul lor între două piese cunoscute a trupei EXOLotto și Monster. După mai multe zile de vot, s-a ales şi piesa câştigătoare şi anume Monster. Le urăm mult succes!

poll.png

 

FACEBOOK EVENT

EVENT 2: K-POP Cover Contest Dance&Voice

Image may contain: one or more people and textCând: 22 iulie, 2017

Ora: 16:00

Locația: Palatul Național al Copiilor

Preț: 25 RON – pentru cei care doresc să vizioneze concursul live. (Achiziționarea biletului include și intrarea la party)

Trupa  și interpretul câștigător se vor anunța seara la “K-POP NIGHT SHOW PARTY“. Câștigătorilor li se va rambursa intrarea la accesul acestui SPECIAL PARTY, deoarece toată lumea va plăti bilet de intrare.

Dacă doreai să participi și să ne arăți talentele tale vocale sau voiai să iei parte la eveniment împreună cu trupa de K-Pop cover dance în care te afli , din păcate trebuie să te anunțăm că înscrierile s-au terminat pe data de 4 iunie, iar tot ce mai rămâne este să îți votezi favoriții până în data de 10 iunie.

Vizualizează participanții AICI și votează AICI!

JURIZAREA concursului:

 • Un juriu internațional va viziona toate video-urile trimise, se vor alege 8 trupe , care vor concura pentru marele premiu. Acest vot va conta 70% în alegerea finaliștilor.
 • Votul publicului este și el important: se va vota trupa preferată și artistul preferat, iar voturile finale vor conta 30% în alegerea finaliștilor.

Voturile finale se vor cumula și astfel vom afla numele celor 8 trupe și 8 interpreți. Aleșii se vor prezenta pe scena show-ului în data de 22 iulie.
În data de 11 iunie se vor anunța cele 8 trupe de dans pentru finală. Întregul regulament se găseşte în descrierea Eventului AICI.

*La secțiunea VOICE s-au înscris 6 persoane, astfel că acestea vor veni la București în finală, nemaifiind necesară participarea la sistemul vot, deoarece în program erau stabiliți opt interpreți pentru această finală.

DESFĂȘURAREA FINALEI:

Din motive logistice, desfășurarea finalei va cuprinde doar o reprezentație pe scenă a trupelor de dans și a interpreților. Din cele două prestații pregătite (una din etapa de audiție inițială și o alta cu scopul preliminării) , se vor prezenta doar un dans respectiv o melodie, la alegerea participanților.

EVENT 3: K-POP NIGHT SHOW PARTY

Image may contain: one or more people and text Atmosfera va fi întreținută de către DJ Kiara Lee, care va avea grijă ca muzica aleasă să nu lase pe nimeni să stea pe loc, în timp ce coregraful Baek Koo Young ne va încânta cu una dintre coregrafiile sale.

Când: 22 iulie, 2017

Ora: 22:00

Locația: Club Fabrica**

Preț: 25 RON – în caz că v-ați luat bilet pentru K-POP COVER CONTESTse va intra pe baza brățării primite la accesul în sala evenimentului.

Program:

 •  Invitați speciali: Baek Koo Young, care va dansa
 •  DJ Kiara Lee la pupitrul de muzică și entertainer al serii
 •  Anunțarea câștigătorilor K-Pop Cover Contest 2017
 •  Momente surpriză pentru public

DJ KIARA LEE te invită la Romania K-POP Cover Contest 2017!

Până atunci puteți viziona Concursul de Cover Voice și Dance Cover de anul trecut, unde invitați speciali au fost Gemini și coregraful trupei BTS, Son Sungdeuk. Ne vedem la event și nu uitați să vă votați trupa și interpretul favorit!

BONUS:

   O informaţie de ultimă oră, pentru cei prezenţi la acest eveniment (K-POP COVER CONTEST) cât şi la K-POP NIGHT SHOW PARTY: organizatorii v-au pregătit o frumoasă surpriză şi anume un stand cu diverse produse K-Pop, stand pe care nu trebuie să îl ocoliţi! Cu siguranţă va fi pe placul celor ce achiziţionează produse originale tocmai din Coreea de Sud !

UPDATE (13.07):

Locațiile evenimentelor listate mai sus au fost schimbate, iar termenii de participare și prezentare au fost modificați precum urmează:

 • Romania K-POP Cover Contest : desfășurarea finalei va cuprinde doar o reprezentație pe scenă a trupelor de dans și a interpreților. Din cele două coregrafii / melodii pregătite, se vor prezenta un dans respectiv o melodie, la alegerea participanților.
  Câștigatorii secțiunilor “DANCE” și “VOICE” vor fi anunțați seara la K-POP NIGHT SHOW PARTY. Locația rămâne neschimbată. 
 • K-POP DANCE Workshop* – Locația evenimentului a fost mutată în Club ”The Hub” (Strada Bărăției 31 – in spatele Magazinului Cocor, zona Piața Unirii)
 • K-POP NIGHT SHOW PARTY** – Locația evenimentului a fost mutată în Club ”fabrica” (Strada 11 Iunie 50, zona Parcului Carol I, intrarea Horoscop) 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s