S.K. Fill #78 – Strong Woman Do Bong-Soon (힘쎈여자 도봉순)

Hi guys! Se pare că dramele în care protagonista este mai puternică decât protagonistul devin din ce în ce mai populare, ceva destul de rar întâlnit până acum în cele coreene având în vedere că personajul feminin e de obicei salvat de cel masculin! Ei bine, chiar și în cele în care fata este mai puternică, ea tot ajunge să fie ajutată de către Făt-Frumos pe calul său cel alb, dar în drama despre care voi vorbi, acest prinț vine pe un cal negru. Diferența constă în faptul că nu mai este prezentă protagonista slabă, fără

putere, ci una care se luptă și încearcă să își rezolve singură problemele. Tot eu v-am recomandat și Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo, dramă ce se potrivește acestei caracteristici, al cărui review îl puteți citi AICI.

Însă drama pe care v-o voi împărtăși astăzi e una și mai specială în ceea ce constă puterea personajului feminin și anume “Strong Woman Do Bong-Soon” de la JTBC!

drama-korea-strong-woman-do-bong-soon.jpg

park-bo-young

După cum îl regăsim direct din titlu, Do Bong-Soon (Park Bo-Young) este numele personajului feminin principal și are o calitate mai specială, și anume dispune de o forță imensă, transmisă familiei sale doar în genele fetelor. Un fel de Wonder Woman varianta coreeană, care totuși își poate pierde această putere fizică dacă nu o folosește în scopuri bune. Din acest motiv și-o ține ascunsă de public.

park-hyung-sik

Pe de altă parte, An Min-Hyuk (Park Hyung-Sik) este fiul unui om de afaceri și directorul unei companii de jocuri video, Ainsoft. Nu are mare încredere în poliție și e genul de persoană care preferă să își rezolve singur problemele, compania fiind într-un stadiu de dezvoltare sub conducerea sa. Acesta are un trecut un pic zbuciumat, iar familia lui nu este tocmai unită în comparație cu cea a lui Bong-Soon.

ji-soo

In Kook-Doo (Kim Jisoo) este un prieten foarte bun din copilărie al lui Do Bong-Soon și un polițist detectiv foarte talentat, neatins de corupție și pregătit mereu pentru a aplica legea. Din acest motiv se distinge de ceilalți polițiști, riscându-și chiar și cariera pentru dreptate. Totodată e și crush-ul lui Bong-Soon și prieten foarte bun cu fratele ei.

Ei bine, sună ca un triunghi amoros deja nu? Nu vă înșelați, însă nu este unul obișnuit. Nu o să vă ofer spoiler fiindcă vă așteaptă multe surprize, chiar și din partea cuplului format din cele doua personaje masculine (credeți-mă doar pentru asta trebuie să îl puneți pe lista de “must-see“, am râs cu lacrimi).

Plot-ul pornește când An Min-Hyuk îi descoperă puterile protagonistei și așa ajunge să o angajeze ca și bodyguard, el primind amenințări pentru a renunța la poziția de CEO. Inițial, Bong-Soon refuză, însă atunci când află că este chiar directorul companiei la care ea și-a dorit mereu să lucreze, acceptă și de aici pornește totul. Deși acțiunea e simplă la început, totul se complică atunci când un criminal răpește niște femei din cartierul Dobong, cel în care familia Do locuiește. Kook-Doo fiind recent mutat la secția de poliție de-acolo, pornește spre căutarea criminalului care continuă să dispară fără nicio urmă. O întâlnire neașteptată îi va aduce și pe Bong-Soon și Min-Hyuk să se implice în această căutare, plot-ul complicându-se cu înaintarea acțiunii. Pe plan secundar se află și viața celorlalte personaje cu diverse aspecte ale societății.

Mai multe detalii nu vă pot oferi pentru a nu da spoiler din greșeală, fiindcă am tendința să fac acest lucru când povestesc despre o dramă care chiar îmi place! Sunt greu de mulțumit, așa că trebuie să mă credeți atunci când spun că trebuie văzută neapărat! Este o dramă interesantă care se bazează pe mai multe genuri: romantic, polițist, comedie etc.

Mai jos aveți trailer-ul pentru a vedea pe scurt o mică prezentare și ca de obicei, vă aștept cu păreri în secțiunea de comentarii!

yza

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s