It’s review time: Pudre de față

Halo halo! /v-ați prins? hahaha…/ Ok lăsând glumele de-o parte, azi am un nou articol pentru voi, după cum v-am promis, despre pudre de față!

Nu prea am încercat foarte multe pudre de față coreene deoarece mi-am găsit din prima preferata și deși mereu vreau să cumpăr altele ca să le încerc…TOT LA EA AJUNG! Articolul acesta va fi mai mult despre Innisfree, dar am încercat și altă pudră cumpărată din România, așa că nu o să vă mai țin curioși: să începem!

Innisfree No-Sebum Mineral Powder(pulbere)
10304_l
Vreau să vă spun că aceasta pudră este pudra minune! Vorbesc foarte serios, este o pudră excepțională ce atunci când a apărut a făcut furori fiind și acum folosită de foarte mulți coreeni, pun pariu ca 80% din cei care se machiază au încercat măcar o dată această pudră. Controlează sebumul și oferă tenului un aspect fin, neîncărcându-l deloc! Pudra după cum vedeți este translucidă, perfectă pentru oricare tip de ten (nu doar a celui gras) și este numai bună pentru utilizarea acesteia ca și finishing powder și chiar și pentru baking. Are un miros foarte plăcut, nederanjant și poate fi aplicată de mai multe ori într-o zi în cazul retușării machiajului. Aceasta este sub formă de pulbere, mai jos voi vorbi despre cea în formă de pact. Prefer această formă în fața celei de pact deoarece are un aspect mai natural și se aplică uniform cu o pensulă (deși vine la pachet cu un burețel, prefer pensula deoarece nu iese foarte bine produsul prin separatorul de plastic).

Innisfree No-Sebum Mineral Pact
10305_l.jpg
Singurele diferențe sunt forma în care vin, aceasta fiind solidă și gramajul care este un pic mai mare(aceasta are 8.5g pe când prima are 5g). După cum am spus, recomand folosirea primei cu o pensulă, iar aceasta cu burețelul inclus.

Ambele fiind la fel, aici este rating-ul amândurora:
Acoperire: 3pe5

Rezistență: 4pe5

Aspectul tenului: 45pe5

Ten: gras&mixt&uscat

Innisfree No-Sebum Blur Powder(pulbere)
20171002_162353.jpg
Ei bine aceasta este forma ”colorată” a celei de mai sus, deci oferă și acoperire. Pudra aceasta este una mai mată, foarte foarte potrivită tenului gras (deci dacă aveți probleme, mai bine achiziționați varianta blur). Oferă tenului același aspect natural, fin, dar și mat. Deși mai sus preferam forma pulbere, aici prefer forma pact deoarece aplic cu un burete mai mare(se poate folosi si cel care vine la pachet dar e micuț) pe toata fața ca să nu mai fie nevoie deloc să retușez machiajul și să fiu sigură că rezistă mai toată ziua.

Innisfree No-Sebum Blur Pact
20171002_162313.jpg
Iată că am ajuns și la preferata mea din toate timpurile! După cum am zis mai sus, prefer această forma dintre toate pudrele de fapt! Deoarece am tenul gras (pentru cel mixt sau gras recomand No-Sebum Mineral Powder) folosesc această pudră mereu și este nevoie chiar de foarte puțin produs pentru a face machiajul să reziste și a îmi controla sebumul. Așa cum am spus și la primele două, și aceste ultime două sunt la fel, diferențele fiind forma și gramajul în care vin. O aplic cu buretele mare de la NYX și gata machiajul pentru întreaga zi!

Rating-ul amândurora:
Acoperire: 45pe5

Rezistență: 45pe5

Aspectul tenului: 45pe5

Ten: gras&mixt

MCC Perfect Finish Pore Pact
Perfect-Finish-Pore-Pact_Featured

Am reușit să testez această pudră la Lansarea de cosmetice MCC de la K-Shop. Pudra m-a impresionat, chiar nu mă așteptam. Are un finiș strălucitor, natural și oferă acel healthy glow tipic coreean. După cum menționam și la crema BB, cred că va fi mult mai bună tipurilor de ten mixt și uscat, deoarece tenul gras are nevoie de un finiș mai mat, dar cu siguranță poate fi aplicată de mai multe ori într-o zi în cazul în care sebum-ul o ia razna, deoarece are un aspect uniform.

Acoperire: 3pe5

Rezistență: 35pe5

Aspectul tenului: 35pe5

Ten: gras&mixt&uscat

Cam atât și pentru azi! Vă aștept în următorul articol “It’s review time!” cu măști de față care să protejeze tenul de machiaj!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s